Humanitarna akcija: POMOZIMO JEDNI DRUGIMA

Obavještavamo sve džematlije da Medžlis IZ-e Kiseljak, tokom mjeseca Ramazana organizuje, te u saradnji sa džematskim odborima realizuje humanitarnu akciju pod nazivom  POMOZIMO JEDNI DRUGIMA“, a koja se ogleda u prikupljanju osnovnih životnih namjernica nekvarljivog karaktera, kao što su: ulje, šećer, sol, brašno pakovanje do 10 kg, razne vrste tjestenina, konzervirana hrana (riba, gulaš i sl.), za pomoć najugroženijim porodicama i džematlijama na području našeg Medžlisa. (Kiseljak i Kreševo)

Akcija prikupljanja osnovnih životnih namjernica će trajati sedam (7) dana, počev od ponedjeljka 15. do nedjelje 21. augusta 2011. godine. Namjernice će se prikupljati u prostorijama svih džamija na području Medžlisa IZ-e Kiseljak. S tim u vezi i na ovaj način želimo vas upoznati, animirati i pozvati da uzmete učešće u ovoj plemenitoj akciji u što iskreno vjerujemo, te u tom smislu vam se u ime Medžlisa kao i svoje lično ime najiskrenije zahvaljujem i selamim.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti mjesnim imamima, predstavnicima džematskih odbora ili direktno u prostorijama Medžlisa.

Es-selamu alejkum!

S poštovanjem –   PREDSJEDNIK MEDŽLISA

Admir Čeho