skip to Main Content
Počela obnova kuće Samira Handžića

Već nekoliko dana u toku su radovi na obnovi kuće Samira Handžića. Kuća porodice Handžić je izgorjela u požaru u srijedu, a uzrok požara su neispravne instalacije.

Ubrzo nakon požara Medžlis Islamske zajednice Kiseljak organizirao je humanitarnu akciju za obnovu kuće Samira Handžića. Veliki broj ljudi, ali i privrednika podržao je ovu akciju, te je u roku samo nekoliko dana počela obnova objekta uništenog u požaru.
Medžlis Islamske zajednice Kiseljak na čelu s predsjednikom Nerminom Merhemićem zhvaljuje se svim građanima koju su donirali novčana sredstva za porodicu Handžić, također za veliki doprinos ovoj humanitarnoj akciji MIZ Kiseljak zahvaljuje se i predsjedniku Općinskog vijeća Kreševo g. Mirsadu Beganoviću, Zdravku Miličeviću vlasnik firme Milčević doo, Enisu Hodžiću vlasnik firme Azekop, Edinu Ramiću vlasniku firme Lais doo, Bajrić Jasminu vlasniku firme Elektrim i Šumariji Kreševo.


Humanitarna akcija za porodicu Handžić i dalje je aktivna te svi oni koji žele mogu se priključiti doniranjem novčanih sredstava, građevinskog materijala, namještaja i sl.
Uputstvo za uplate:

Medžlis islamske zajednice Kiseljak
Transakcijski račun broj 3389002211291065

Swift banke korisnika UNCRBA22
Račun / IBAN korisnika
BA39 33824048 1213 1637 (Euri)

BA 39 3382 4048 1217 9943 (CHF)

Back To Top