skip to Main Content
Potpisan ugovor o sufinansiranju projekta adaptacije kuhinje PPU „IKRE“ Kiseljak sa Federalnim ministarstvom raseljenih osoba i izbjeglica

U srijedu, 29.06.2022. godine u prostorijama Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica u Sarajevu, direktor predškolske ustanove „IKRE“ Kiseljak Mirza Bilić je potpisao ugovor sa federalnim ministrom raseljenih osoba i izbjeglica, Edinom Ramićem, o sufinansiranju projekta adaptacije kuhinje PPU „IKRE“ Kiseljak. Potpisivanju ugovora je prisustvovao i glavni imam MIZ-e Kiseljak, Kenan ef. Bajrić.

Ovo je vrlo važan projekat za PPU „IKRE“ Kiseljak, obzirom da postojeći kapaciteti kuhinje ne zadovoljavaju potrebe zbog povećanog broja djece.
Koristimo priliku da se zahvalimo Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica, na ćelu sa ministrom Edinom Ramićem, na kontinuiranoj podršci našoj Ustanovi. U prethodnom periodu je realizovan projekat vanjskog uređenja sa zabavnim sadržajima, u saradnji sa pomenutim Ministarstvom, gdje naši polaznici provode mnogo vremena zajedno sa svojim odgajateljima.

Back To Top