skip to Main Content
AKTIV ŽENA: Imena pobjednika “U susret Ramazanu”

Draga djeco,

Završeno je takmičenje “U susret Ramazanu” u organizaciji Odjela za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Kiseljak. Ovo takmičenje je samo jedna lijepa igra te se iskreno nadamo da ste uživali i ujedno se lijepo pripremili za dolazak najdražeg gosta. Svi ste se potrudili, doista je bilo prelijepih radova i žao nam je što ne možemo nagraditi svih 111 učesnika. Ovaj put imamo spremne nagrade za one sedam učesnika čije fotografije su imale najveći broj glasova. Treba da znate da je ovdje bio presudan broj lajkova što ne znači da možda baš vaš rad nije najljepši.
Nagrade su osvojili sljedeći učesnici:
1.Davud Bašić (Bukovica) 3,302 glasa
2.Nejra Ivazović (Višnjica) 2, 702 glasa
3. Harun Smajlović (Bukovica) 957 glasova
4. Selma Uzunović (Han Ploča) 586 glasa
5. Nijaz i Abdusamed Čeho (Duhri) 545 glasova
6. Šljivar Aldijana i Amina (Brestovsko) 527 glasova
7. Bejtić Nejra i Ilhana (Rotilj) 521 glas

Čestitamo im, ali i svima vama koji ste sa nama podijelili radost dolaska Ramazana. Ovim putem još jednom selamimo dragu Hanu i Haruna koji su nam se javili sa oduševljenem i koje smo motivisali da i oni urede svoj ramazanski kutak te nam poslali svoje fotografije.
Neka vam Allah podari svaki hajr te da hairli ispostite i ovaj ramazan, neka pročisti naša srca i ujedini nas u dobru.

Vaše nagrade možete preuzeti sutra, 24.04.2020. godine, prvog dana Ramazana, u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak u 11h. Nagrade će uručiti glavni imam, Kenan ef. Bajrić.

RAMAZAN MUBAREK OLSUN!!!

Nerimana Čeho, koordinatorica Odjela za brak, porodicu i ženski aktivizam

Back To Top