skip to Main Content
AKTIV ŽENA: Poziv za djecu

Draga djeco,

Znamo da su uzburkani vaši osjećaji, da vam je teško u ovoj doista stresnoj situaciji, zato vas pozivamo da nam se pridružite u predramazanskoj aktivnosti pod nazivom “U susret Ramazanu”.
Prošle godine smo imali divan doček Ramazana, gdje smo svi osjetili slast i ljepotu. Želimo da vam uljepšamo vrijeme u izolaciji i da se opet zajedno radujemo dolasku mjeseca Božije milosti.

Vaš zadatak je da ukrasite jedan kutak vašeg stana posvećen mjesecu ramazanu. Uzmite papir i olovku, izrazite svoje osjecaje prema ovom svetom mjesecu. I na taj način iskažimo svoju ljubav prema vjeri.
Isti kutak lijepo uslikajte te pošaljite na viber br. telefona 061/597-987 ili predstavnici vašeg džemata. Iste ćemo objaviti na društvenoj mreži facebook, te glasanjem birate najbolje među najboljim.
Naravno, to nije sve…
Prvih pet koji budu imali najveći broj glasova, jedan like jedan glas, ce dobiti i nagradu u iznosu od 40 KM.
Draga djeco, igrajmo se onako kako ćemo imati koristi, a to je da razvijamo i jačamo našu ljubav prema najljepšoj vjeri, da pokažemo da volimo Allaha, dž.š., Poslanika, a.s., i da se radujemo dolasku ramazana.
Pravo učešća imaju djeca zaključno sa devetim razredom. Jedan zid možete raditi zajedno sa svojom braćom i sestrama. Takmičenje počinje odmah čim pošaljete svoj rad i zato požurite, a zavrsava 22.4.2020.

SRETNO!!!❤

Nerimana Čeho, koordinatorica Odjela za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Kiseljak

Back To Top