skip to Main Content
Akova group nesebično pomaže aktivnosti MIZ-e Kiseljak

AKOVA GROUP se sastoji od tri komplementarne kompanije smještene u tri zasebne poslovne zgrade: Akova Impex, Mesna industrija “Ovako” i “Brovis”.

 

Akova Impex je prodajno-distributivnog karaktera i na tržište plasira više od stotinu različitih proizvoda kompanije Ovako (proizvodnja mesnih prerađevina) i kompanije BROVIS (proizvodnja pilećeg mesa). Svi proizvodi, uključujući i piletinu, prodaju se pod prepoznatljivim brendom “Ovako”. Od svog nastanka do danas, grupacija konstantno radi na razvijanju i proširivanju proizvodnog asortimana, zadovoljavanju potreba potrošača, te proširivanju tržišta i izvan granica naše zemlje. Za dvanaest godina poslovanja, grupacija je ostvarila značajne rezultate i dokazala da je dostojna pozicije lidera mesnoprerađivačke industrije u BiH.

Pažljivo osmišljena infrastruktura omogućava organizaciju proizvodnje prema zahtjevima i standardima EU. Moderna tehnologija i vrhunska oprema garancija su proizvoda visoke kvalitete i sigurne higijensko-sanitarne ispravnosti. Kao dokaz tome su implementirani i certificirani brojni standardi iz kojih izdvajamo HALAL i HACCP.

Proizvodi pod brendom “Ovako” namijenjeni su svim starosnim skupinama, a od njih se za kratko vrijeme može napraviti ukusan i zdrav obrok. Svi proizvodi su sigurni i zdravi zahvaljujući kontinuitetu u kompletnom procesu proizvodnje što pruža garanciju svim potrošačima da s punim povjerenjem uživaju u mesnim proizvodima.

Kompanija Akova Group daje punu podršku Medžlisu islamske zajednice Kiseljak, te svojim proizvodima pomaže organizaciju omladinskih iftara, te humanitarne akcije.

Ovim putem im se iskreno zahvaljujemo, u nadi da ćemo nastaviti lijepu saradnju.

 

KUPUJMO HALAL, KUPUJMO DOMAĆE!

Back To Top