skip to Main Content
BH Pošta novi sponzor našeg web portala

Web portal Medžlisa islamske zajednice Kiseljak zvanično je počeo sa radom 12.06.2011. godine.

Cilj ove internet prezentacije jeste bolja informiranost o aktivnostima Medžlisa islamske zajednice Kiseljak, naših udruženja i dobronamjernih ljudi.

Također  je od izuzetne važnosti sačuvati od zaborava našu bližu prošlost, a odlučnije se okrenuti budućnosti nas i naše djece. Želja nam je olakšati vršenje islamskih dužnosti, kao i približavanje islama našoj omladini i djeci.

Pozivamo vas da i u narednom periodu postanete partneri našeg portala i pomognete njegov rad. Da šaljete svoje tekstove i sve ono što je prilično da se objavljuje na našem portalu.

Uslov da bi objavili neki tekst je da neće vrijeđati, ponižavati, omalovažavati druge, te da se ne kosi sa osnovnim postulatima Islama.

Naš portal trenutno broji preko 684 600 posjeta, a naš novi sponzor posredstvom Udruženja Trijumf  je JP BH Pošta, d.o.o. Sarajevo, a zahvaljujući razumijevanju generalnog direktora, Mirsada Mujića. Udruženje Trijumf  i Medžlis islamske zajedice Kiseljak su potpisali ugovor o medijskom praćenju svih kulturno – sportskih aktivnosti ovoga Udruženja.

 

Ovom prilikom pozivamo i druga pravna lica da podrže rad našeg portala i Medžlisa i da budu naši sponzori.

Back To Top