skip to Main Content
Održana promocija knjige Hfz. Sulejmana Bugarija

U srijedu, 27. Aprila 2016. godine u prepunoj sali Vakufsko administrativnog centra Medžlisa islamske zajednice Kiseljak održana je promocija nove knjige hfz. Sulejmana Bugarija „Izreke za raju iz raja“, u organizaciji Udruženja Ilmijje Kiseljak.

Prisutne je poselamio glavni imam MIZ-e Kiseljak Kenan ef. Bajrić, a u ime organizatora dobrodošlicu je zaželio predsjednik Ilmijje, Mirza ef. Bilić.

Promotori knjige su bili hfz. Sulejman Bugari, autor knjige, kao i g-din Ajet Arifi, urednik knjige i direktor izdavačke kuće „Konektum“.

Hfz. Sulejman Bugari je na poseban način govorio o jeziku i istakao da imamo tri vrste jezika, a to su jezik riječi, jezik djela i jezik srca. Izrazio je posebno zadovoljstvo zbog prisustva i jednog ovakvog druženja u Kiseljaku.


Knjiga „Izreke za raju iz raja“ je zbirka izreka nastalih iz Hafizovog višegodišnjeg iskustva i njegovih susreta i druženja sa ljudima.

Zahvaljujemo se našim gostima, a posebno sponzoru ove promocije, g-dinu Elmedinu Karahmetu, direktoru firme „Kara – drvo“.

Back To Top