Naslovnica Text Članci Potpisan ugovor vrijedan 30.000,00 KM za sufinansiranje dovršetka radova na projektu Vakufsko...

Potpisan ugovor vrijedan 30.000,00 KM za sufinansiranje dovršetka radova na projektu Vakufsko administratvinog centra Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak

612
0
PODIJELI

U srijedu 20.08.2014. godine, u službenim prostorijama Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu,  predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak Admir Čeho, ispred Medžlisa, a na poziv Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, potpisao je Ugovor o sufinansiranju dovršetka radova na Vakufsko – administrativnom centru MIZ-e Kiseljak, u iznosu od 30.000,00 KM.

Naime, ovo je samo jedan u nizu podržanih projekata od strane Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica u proteklom periodu, te ovom prilikom Medžlis IZ-e Kiseljak iskazuje zahvalnost resornom ministru mr. Adilu Osmanoviću, na prepoznavanju važnosti i vrijednosti naših projekata, kao i pojedincima koji su dali svoj doprinos s ciljem uspostavljanja što bolje saradnje između ove dvije institucije. MIZ-e Kiseljak će i dalje imati inicijativu u pogledu apliciranja određenih projekata koji su od značaja za cjelokupnu našu Zajednicu.

Mirza Bilić