skip to Main Content
Potpisan ugovor vrijedan 30.000,00 KM za sufinansiranje dovršetka radova na projektu Vakufsko administratvinog centra Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak

U srijedu 20.08.2014. godine, u službenim prostorijama Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu,  predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Kiseljak Admir Čeho, ispred Medžlisa, a na poziv Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, potpisao je Ugovor o sufinansiranju dovršetka radova na Vakufsko – administrativnom centru MIZ-e Kiseljak, u iznosu od 30.000,00 KM.

Naime, ovo je samo jedan u nizu podržanih projekata od strane Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica u proteklom periodu, te ovom prilikom Medžlis IZ-e Kiseljak iskazuje zahvalnost resornom ministru mr. Adilu Osmanoviću, na prepoznavanju važnosti i vrijednosti naših projekata, kao i pojedincima koji su dali svoj doprinos s ciljem uspostavljanja što bolje saradnje između ove dvije institucije. MIZ-e Kiseljak će i dalje imati inicijativu u pogledu apliciranja određenih projekata koji su od značaja za cjelokupnu našu Zajednicu.

Mirza Bilić

 

Back To Top