skip to Main Content
ŠAMPIONI IZ OSNOVNE ŠKOLE „KISELJAK 1“ NA DVA VELIKA NATJECANJA

 

Učenici OŠ „Kiseljak 1“ pobijedili na dva takmičenja. Na Kantonalnom takmičenju u Srednjobosanskom kantonu, koje je održano 27.04.2013. godine u Han Biloj, u kategoriji VII razreda prvo mjesto je osvojio učenik Muhamed Aletić iz OŠ „Kiseljak 1“, a za najboljeg nastavnika u kategoriji VII razreda proglašen je Izudin Dahija, prof.

Na takmičenju na nivou Sarajevskog muftijstva, koje je održano 04.05.2013. godine u Visokom, u kategoriji VIII razreda prvo mjesto je osvojila učenicaSumeja Ivazović iz OŠ „Kiseljak 1“, a za najboljeg nastavnika Muftilukasarajevskog proglašena je mr. Enisa Gazija-Pajt.

Pobjednici će predstavljati OŠ „Kiseljak 1“ i na državnom takmičenju koje će biti održano 18. maja 2013. uVisokom u medresi Osman ef. Redžović.

Također, treba napomeniti da OŠ „Kiselak 1“ već četvrti put zaredom osvaja Kantonalna takmičenja, a prošle godine su bili i državni prvaci na Prvom državnom takmičenju.

Čestitamo učenicima i vjeroučiteljima koji napornim radom i zalaganjem postižu briljantne rezultate na svim takmičenjima.

 

Back To Top