Naslovnica Text Članci DANAS 100 000. OTVARANJE NAŠEG WEB PORTALA.

DANAS 100 000. OTVARANJE NAŠEG WEB PORTALA.

601
0
PODIJELI

DANAS, 15. APRILA 2013. GODINE WEB PORTAL MEDŽLISA KISELJAK JE OTVOREN 100 000. PUT.

Prvi tekst na web stranici Medžlisa IZ-e Kiseljak objavljen je 12. juna 2011. godine. Do danas je objavljeno na desetine tekstova i zabilježeno mnogo sadržaja i najava različitih događaja. Ovaj web portal u prosjeku posjeti preko 200 čitatelja, a tekstovi koji su na njemu objavljeni rezultirali su dva Biltena Medžlisa koji su štampani u preko 500 primjeraka i besplatno podijeljeni džematlijama koji slabije koriste internet.

Za jednu malu sredinu kakva je Kiseljak…. i tematika kojem se bavi ovaj portal je veliki uspjeh postugnut samim pokretanjem ovog medija.

Tekst koji je prvi objavljen je:

Poštovane džematlije, bračo i sestre!

Obavještavamo Vas da je od 12.06.2011. godine zvanično počela sa radom web stranica/portal Medžlisa IZ-e Kiseljak.

Cilj ove internet prezentacije jeste bolja informisanost o onome što rade imami, Izvršni odbor, svi džemati na prostoru općina Kiseljak i Kreševo, naša Udruženja i svi dobronamjerni ljudi.

Takođe je od izuzetne važnosti sačuvati od zaborava našu bližu pošlost, a odlučnije se okrenuti budućnosti nas i naše djece.

Želja nam je olakšati vršenje islamskih dužnosti, kao i približavanje islama našoj omladini i djeci.

KOLIKO SE USPJELO U OVOME ŠTO JE NAJAVLJENO U PRVOM TEKSTU DO DANAS PROCIJENITE SAMI.

ZA DOBROBNAMJERNE KRITIKE SMO UVIJEK OTVORENI.

SVE ČESTITKE PREDSJEDNIKU MEDŽLISA I IZVRŠNOM ODBORU NA INICIJATIVI DA SE POKRENE OVAJ WEB PORTAL SA ŽELJOM DA SVAKOGA DANA IMA SVE VIŠE SADRŽAJA I VIŠE POSJETITELJA.

Administrator: Kenan Bajrić