skip to Main Content
DANAS 100 000. OTVARANJE NAŠEG WEB PORTALA.

DANAS, 15. APRILA 2013. GODINE WEB PORTAL MEDŽLISA KISELJAK JE OTVOREN 100 000. PUT.

Prvi tekst na web stranici Medžlisa IZ-e Kiseljak objavljen je 12. juna 2011. godine. Do danas je objavljeno na desetine tekstova i zabilježeno mnogo sadržaja i najava različitih događaja. Ovaj web portal u prosjeku posjeti preko 200 čitatelja, a tekstovi koji su na njemu objavljeni rezultirali su dva Biltena Medžlisa koji su štampani u preko 500 primjeraka i besplatno podijeljeni džematlijama koji slabije koriste internet.

Za jednu malu sredinu kakva je Kiseljak…. i tematika kojem se bavi ovaj portal je veliki uspjeh postugnut samim pokretanjem ovog medija.

Tekst koji je prvi objavljen je:

Poštovane džematlije, bračo i sestre!

Obavještavamo Vas da je od 12.06.2011. godine zvanično počela sa radom web stranica/portal Medžlisa IZ-e Kiseljak.

Cilj ove internet prezentacije jeste bolja informisanost o onome što rade imami, Izvršni odbor, svi džemati na prostoru općina Kiseljak i Kreševo, naša Udruženja i svi dobronamjerni ljudi.

Takođe je od izuzetne važnosti sačuvati od zaborava našu bližu pošlost, a odlučnije se okrenuti budućnosti nas i naše djece.

Želja nam je olakšati vršenje islamskih dužnosti, kao i približavanje islama našoj omladini i djeci.

KOLIKO SE USPJELO U OVOME ŠTO JE NAJAVLJENO U PRVOM TEKSTU DO DANAS PROCIJENITE SAMI.

ZA DOBROBNAMJERNE KRITIKE SMO UVIJEK OTVORENI.

SVE ČESTITKE PREDSJEDNIKU MEDŽLISA I IZVRŠNOM ODBORU NA INICIJATIVI DA SE POKRENE OVAJ WEB PORTAL SA ŽELJOM DA SVAKOGA DANA IMA SVE VIŠE SADRŽAJA I VIŠE POSJETITELJA.

Administrator: Kenan Bajrić

Back To Top