skip to Main Content
Seminar sa mr. Edinom Tuletom

Seminar u organizaciji Koordinacionog odbora edukativnih programa za mlede pri medžlisu IZ-e Kiseljak  održan je u nedjelju 10. februara 2013. godine, a na istom je učestvovalo 18 učesnika. Seminar je organizovan u prostorijama lovačkog doma „Tetrijeb“ u prelijepoj zimskoj idili u mjestu Pridolci, općina Busovača. Tema seminara bila je „Menadžment konflikta“, a predavač mr. Edin Tule. Seminar je počeo u 11:15, a završio u 16:15 sati.

Možemo konstatovati da je kvalitet seminara bio na zavidnom nivou, te da je zadovoljio potrebe prisutnih. Tokom seminara je bilo nekoliko radionica po grupama, te je ostvarena interakcija i aktivno učešće svih prisutnih….

 

Na kraju je učesnicima seminara podijeljen Upitnik o zadovoljstvu seminarom. Isti je pokazao da je većina ocijenila kvalitet seminara kao Veoma dobar, odabir teme ocijenjen je odličnom ocjenom, a sama organizacija seminara i izbor predavača takođe odličnom ocjenom.

Predavač je ocijenjen najvećom ocjenom, njegova stučnost, pripremljenosat i interakcija, a korištenje pomoćnih pomagala sa vrlodobrim ocjenama.

Na nekim od narednih seminara učesnici bi željeli više saznati o temama: Brak i mladi, Odgoj djece, Poslanik, a.s., Islamsko bankarstvo, Islam i modernizacija, Menadžment i Psihologija.

Svim učesnicima seminara bio je obezbijeđen ručak i topli napitci.

Realizacju seminara pomogao CIE ” Nahla” – Sarajevo i Medžlis IZ-e Kiseljak.

 

Back To Top